Επισκευές - Ανακατασκευές μηχανημάτων

Η εμπειρία και η κατάρτιση των τεχνικών μας εγγυάται την επισκευή κάθε πιθανής βλάβης με μεγάλη ακρίβεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
Δυνατότητα πληρους ανακατασκευής μηχανημάτων ανεξαρτητως μεγεθους και βάρους στο χώρο του συνεργείου καθώς και συμβουλευτικές οδηγίες στους πελάτες για τη σωστή αγορά μηχανήματος αναλόγως των εργασιών που θέλουν να κάνουν, ενώ πραγματοποιούμε και τεχνικούς ελέγχους πριν οι πελάτες μας προβούν σε κάποια αγορά.

Σας εγγυόμαστε τη σωστή, γρήγορη και υπεύθυνα αποτελεσματική εργασία στα μηχανήματα σας!

Πρώτα στάδια

Αναγνωριστικός Έλεγχος
Με τον αναγνωριστικό έλεγχο, διαπιστώνουμε την κατάσταση του μηχανήματος. Κατά κανόνα, όλα τα εξαρτήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και τα φθαρμένα μέρη, όπως τα ελαστικά και τα φρένα, αντικαθίστανται από γνήσια ανταλλακτικά.

Αποσυναρμολόγηση
Στη συνέχεια, το μηχάνημα αποσυναρμολογείται και καθαρίζεται διεξοδικά.

Γενικό service εξαρτημάτων
Τώρα πραγματοποιείται το γενικό service των εξαρτημάτων. Ανάλογα με τον τύπο του μηχανήματος αντικαθιστούμε, επεξεργαζόμαστε και τοποθετούμε τα νέα εξαρτήματα.

Επόμενα στάδια

Επεξεργασία
Καθαρίζονται, βάφονται όλα τα κεντρικά σημεία που δεν χρειάζονται αλλαγή.

Συναρμολόγηση
Όλα τα εξαρτήματα, επανασυναρμολογούνται και έτσι το μηχάνημα είναι και πάλι έτοιμο. Το συναρμολογημένο μηχάνημα είναι τώρα σαν καινούργιο.

Τελικός έλεγχος
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το μηχάνημα υποβάλλεται σε τελικό έλεγχο μέσω δοκιμαστικής λειτουργίας. Κάθε μηχάνημα ολοκληρώνει τη βιομηχανική του ανακατασκευή σε άριστη ποιότητα, συμπεριλαμβανομένου πιστοποιητικού ασφαλείας καθώς και προσωπικής υπόσχεσης ποιότητας από τον υπεύθυνο τεχνικό.

Εγγραφή στο newsletter